Udemy'de Solidworks Kursu Tavsiyesi

basyigit14

Yeni Üye
Tepki
0
Udemy solidworks dersleri hakkında tavsiye ettğiniz bir hoca var mı? Yada ücretsiz paylaşılabilcek bir eğitim sitesi veya eğitmen

Taha

Makine Mühendisi
Yönetici
Tepki
2
Bizim nesil Solidworks programını Haluk Tatar'dan öğrendi. Ancak o şu an motivasyon konuşmacısı olmuş.
Hiç bir eğitimin kişiyi iyi bir Solidworks kullanıcı yapacağını düşünmüyorum sadece size program ara yüzünü tanıtıp neyi nasıl yapabileceğinizi gösterecektir. Sonrası için sizin kendinizin bir şeyler yaparak üzerine koymanız kesinlikle şart.
Tekyaz, Yenasoft, Armada Yazılım gibi Solidworks bayilerine mail atarsanız onlar kendi hazırladıkları eğitimleri size gönderebilirler.
Çok talep gelirse belki Youtube'da ücretsiz ben de bir eğitim hazırlayabilirim.
Udemy'de ise aşağıdaki iki kurs iyi olabilir.
Eğer biraz daha programın analiz kısımlarını öğreneyim dersen Onur Alpay'ın eğitimlerini kesinlikle tavsiye ederim. Hem iyi bir mühendis kendisi hem de simülasyon programlarını anlatırken ara yüz öğretmiyor. İşin teorik kısımlarını anlatıp neyin neden olduğunu öğretiyor.

Furkan ogmen

Yeni Üye
Tepki
1
Udemy solidworks dersleri hakkında tavsiye ettğiniz bir hoca var mı? Yada ücretsiz paylaşılabilcek bir eğitim sitesi veya eğitmen
Tekyaz firması solidworks Türkiye distribütörü ve kendi eğitim kanalı var sonunda sertifika veriyorlar. Bazı mesleki eğitimler ücretli ama çok pahalı sayılmazlar o siteye bakmanı öneririm. tekyazonline.com

kumpas

Yeni Üye
Tepki
0
Ben zamanında bu eğitimi almıştım ama eğitimlerde kişi sadece karşı tarafın bildiği kadarıyla biliyor. O yüzden birinci öncelik programı tanıdıktan sonra kendi kendinizi geliştirmeniz olmalı.

Recep_karaman

Yeni Üye
Tepki
2
Merhaba;

Kanala sonradan katıldığım için yeni gördüm gönderiyi belki biraz geç olabilir ama yine de paylaşmak isterim. Tabiki udemy önemli bir platform kuşkusuz ama ben olaya biraz daha uygulama boyutundan yaklaşmak istiyorum kendimde aşağıda linklerini paylaştığım kanalları takip ediyorum ve oldukça farklı uygulamalar o yüzden de sizle de paylaşmak istedim. SolidWorks bildiğiniz üzere pratiğe dayalı bir program her ne kadar tüm komutları bilsenizde pratik yapmadan bazı noktalar eksik kalmış olabiliyor. Aşağıda SolidWorks ile ilgili uygulamaların olduğu youtube kanallarının linklerini paylaşmak istiyorum. İyi çalışmalar dilerim....

Son düzenleme:

Recep_karaman

Yeni Üye
Tepki
2
Herkese merhaba,

Udemy platformunda bulunan SolidWorks Kursu; Profesyonel Tasarım ve Mühendislik Eğitimi ve SolidWorks; 3 Boyutlu Katı Model Örnekleri kursları 5 gün boyunca ücretsiz olarak kullanıma sunulmuştur. SolidWorks konusunda kendisini geliştirmek isteyen tasarıma meraklı özelliklede genç arkadaşların faydalanması için paylaşmak isterim. Ücretsiz linkler ve kurs açıklamaları aşağıda mevcut. İyi günler dilerim. (Kupon süreleri 5 gün için geçerlidir. 30.08.2023 tarihinde saat 15:00'da son bulacaktır.)

Ücretsiz link 1 :

Ücretsiz link 2 :

Ahıskalı85

Yeni Üye
Tepki
2
Herkese merhaba,

Udemy platformunda bulunan SolidWorks Kursu; Profesyonel Tasarım ve Mühendislik Eğitimi ve SolidWorks; 3 Boyutlu Katı Model Örnekleri kursları 5 gün boyunca ücretsiz olarak kullanıma sunulmuştur. SolidWorks konusunda kendisini geliştirmek isteyen tasarıma meraklı özelliklede genç arkadaşların faydalanması için paylaşmak isterim. Ücretsiz linkler ve kurs açıklamaları aşağıda mevcut. İyi günler dilerim. (Kupon süreleri 5 gün için geçerlidir. 30.08.2023 tarihinde saat 15:00'da son bulacaktır.)

Ücretsiz link 1 :

Ücretsiz link 2 :
Büyük avantaj. Solidworks'e yeni başlayan birisi için kaçırmaması gereken bir fırsat. Bende çevremdeki arkadaşlara ileteceğim. Paylaştığınız için teşekkürler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar